Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Prizon Design Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-1934

Telefon

-

Adress

Sköndalsbrovägen 43
128 69 Sköndal

Antal ansvariga

3 st

Vad är Prizon Design Handelsbolag?

Prizon Design Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av produkter och tjänster inom området design, utsmyckning, märkning och säkerhet för det privata hemmet, verksamhetslokaler och fritidsområdet (sommarhus, båten och bilen). Produktslag är bla papper, plastfilm, textil samt därtill hörande verktygsutrustning. Tjänsteslaget är konsultativ verksamhet till privata och offentliga verksamheter inom ovan nämnda område. Läs mer om Prizon Design Handelsbolag

Sköndalsbrovägen 43

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Prizon Design Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Prizon Design Handelsbolag består av

Bolagsman

Curt Nord (68)

Ralph Onegård (64)

Klaus Ziegler (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Prizon Design Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Prizon Design Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-1934
Firmanamn Prizon Design Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sköndalsbrovägen 43
Postadress 128 69 Sköndal
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-23
Firmanamn registrerat 2007-01-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av produkter och tjänster inom området design, utsmyckning, märkning och säkerhet för det privata hemmet, verksamhetslokaler och fritidsområdet (sommarhus, båten och bilen). Produktslag är bla papper, plastfilm, textil samt därtill hörande verktygsutrustning. Tjänsteslaget är konsultativ verksamhet till privata och offentliga verksamheter inom ovan nämnda område.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Prizon Design Handelsbolag

Prizon Design Handelsbolag registrerades 2007-01-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Prizon Design Handelsbolag har organisationsnummer 969724-1934. Prizon Design Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Prizon Design Handelsbolag på adress Sköndalsbrovägen 43, 128 69 Sköndal.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Sköndalsbrovägen 43
128 69 Sköndal
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress