Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-1694

Adress

Industrigatan 3
312 34 Laholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag?

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Butikshandel med hund- och kattfoder samt tillbehör med därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag

Industrigatan 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Christel Mannermyr (48)

Mannermyr, Lars Nicklas Mattias

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-1694
Firmanamn Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-12-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Industrigatan 3
Postadress 312 34 Laholm
Säte Laholm, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-23
Firmanamn registrerat 2007-01-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47762 - Specialiserad butikshandel med små sällskapsdjur
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Butikshandel med hund- och kattfoder samt tillbehör med därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag registrerades 2007-01-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag är Lars Nicklas Mattias Mannermyr och Christel Birgitta Mannermyr.

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag har organisationsnummer 969724-1694. Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag har säte i Laholm. Det går bra att ta kontakt med Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag på telefonnummer 0430-107 47.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Vipla Aktiebolag, Klintqvist AB och Luspudel AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Laholm.