Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-1686

Telefon

08-29 19 90

Adress

Norra Stationsgatan 53
113 44 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag?

Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av uniforms, profilkläder, arbetskläder, skor och skyddsutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Partihandel och tillverkning inom nämnda områden. Läs mer om Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag

Norra Stationsgatan 53

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Michael Bassil Zeito 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Alex Samuel Gorgis (46)

Michael Bassil Zeito (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-1686
Firmanamn Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-03-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norra Stationsgatan 53
Postadress 113 44 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-23
Firmanamn registrerat 2010-01-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av uniforms, profilkläder, arbetskläder, skor och skyddsutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Partihandel och tillverkning inom nämnda områden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag

Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag registrerades 2007-01-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag är Alex Samuel Gorgis och Michael Bassil Zeito.

Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag har organisationsnummer 969724-1686. Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Spu-Sweden Stockholm Handelsbolag på telefonnummer 08-29 19 90.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SPU Sweden AB, IBforce consulting AB och SPU Swed Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.