Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-1124

Telefon

0455-143 90

Adress

c/o Camilla Wittenby
Björkeryd 408
373 35 Fridlevstad

Antal ansvariga

2 st

Vad är Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag?

Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva uthyrning av byggutrustning. Tvätt och målning av tak, fasad samt markytor. Bygg och flyttstädning. Plattsättning. Montering av kaminer och stenläggning. Läs mer om Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag

Björkeryd 408

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Camilla Söderberg Wittenby (55)

Komplementär

Marc Wittenby (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-1124
Firmanamn Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-05-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Björkeryd 408
Postadress 373 35 Fridlevstad
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-20
Firmanamn registrerat 2011-08-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
81221 - Rengöring av byggnader
43320 - Byggnadssnickeriarbeten
43330 - Golv- och väggbeläggningsarbeten
77320 - Uthyrning och leasing av bygg- och anläggningsmaskiner
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget ska bedriva uthyrning av byggutrustning. Tvätt och målning av tak, fasad samt markytor. Bygg och flyttstädning. Plattsättning. Montering av kaminer och stenläggning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag

Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag registrerades 2007-01-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag är Anna Jessica Camilla Söderberg Wittenby och komplementär är Marc Gordon Wittenby.

Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-1124. Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Karlskrona Byggservice K.B.S Kommanditbolag på telefonnummer 0455-143 90.

På samma adress finns även följande företag registrerade, CAWITT Import och Svenska Bryggriket.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlskrona kommun.

Registrerat på adressen

Björkeryd 408
373 35 Fridlevstad
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: