Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

R.A. International Sports Consulting Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-1041

Telefon

-

Adress

Centrumvägen 11
246 30 Löddeköpinge

Antal ansvariga

2 st

Vad är R.A. International Sports Consulting Handelsbolag?

R.A. International Sports Consulting Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Föreläsningar, utbildning och konsultverksamhet inom idrott. Läs mer om R.A. International Sports Consulting Handelsbolag

Centrumvägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i R.A. International Sports Consulting Handelsbolag består av

Bolagsman

Kerstin Birgitta Andersson (71)

Åke Erik Roland Andersson (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för R.A. International Sports Consulting Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om R.A. International Sports Consulting Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-1041
Firmanamn R.A. International Sports Consulting Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-01-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Centrumvägen 11
Postadress 246 30 Löddeköpinge
Säte Kävlinge, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-20
Firmanamn registrerat 2007-01-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreläsningar, utbildning och konsultverksamhet inom idrott.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om R.A. International Sports Consulting Handelsbolag

R.A. International Sports Consulting Handelsbolag registrerades 2007-01-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i R.A. International Sports Consulting Handelsbolag är Kerstin Birgitta Andersson och Åke Erik Roland Andersson.

R.A. International Sports Consulting Handelsbolag har organisationsnummer 969724-1041. R.A. International Sports Consulting Handelsbolag har säte i Kävlinge. Det går bra att ta kontakt med R.A. International Sports Consulting Handelsbolag på adress Centrumvägen 11, 246 30 Löddeköpinge.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Skånska Värmesvets Aktiebolag, Sportklippan AB, Herr Ahlgren AB och Bostadsrättsföreningen Mandarinen.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kävlinge.