Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-0944

Telefon

-

Adress

Franska Gatan 7
441 56 ALINGSÅS

Antal ansvariga

2 st

Vad är TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag?

TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Import av vin. Import av konserverad livsmedel. Import av metall, Plast och Trä produkter(delar till båttrailer, olika delar till Metallindustri och prylar av trä). Förmedling av tjänster (konsult). Vinagenter. Samt Export av samtliga ovan nämnda punkter. Läs mer om TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag

Franska Gatan 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag består av

Bolagsman

Bobban Petrovski (71)

Andreev, Andrej

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-0944
Firmanamn TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Franska Gatan 7
Postadress 441 56 ALINGSÅS
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-20
Firmanamn registrerat 2008-01-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import av vin. Import av konserverad livsmedel. Import av metall, Plast och Trä produkter(delar till båttrailer, olika delar till Metallindustri och prylar av trä). Förmedling av tjänster (konsult). Vinagenter. Samt Export av samtliga ovan nämnda punkter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag

TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag registrerades 2007-01-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag är och Bobban Slobodan Petrovski.

TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag har organisationsnummer 969724-0944. TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag. Det går bra att ta kontakt med TAAC Centurion I.E. Fastighetsboxar Handelsbolag på adress Franska Gatan 7, 441 56 ALINGSÅS.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alingsås.

Registrerat på adressen

Franska Gatan 7
441 56 ALINGSÅS
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress