Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-0787

Telefon

070-370 00 25

Adress

Markbovägen 12 B 1 tr
423 70 Säve

Antal ansvariga

2 st

Vad är Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag?

Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag registrerades 2007-01-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag

Markbovägen 12 B 1 tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anna Gisslén 25-50%
Tony Gisslén 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Anna Gisslén (54)

Komplementär

Tony Gisslén (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-0787
Firmanamn Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-12-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Markbovägen 12 B 1 tr
Postadress 423 70 Säve
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-19
Firmanamn registrerat 2007-01-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
52249 - Övrig godshantering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag

Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag registrerades 2007-01-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag är Anna Margareta Gisslén och komplementär är Tony Gisslén.

Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-0787. Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Gisslén Trafik och Logistik Kommanditbolag på telefonnummer 070-370 00 25.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Gisslén Trafik och Logistik Aktiebolag, ANGI Bemanning AB, Staysharp Holding AB och GANOSEL Fastigheter Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.