Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-0746

Telefon

-

Adress

c/o Anders Ljunggren
Hammarbygatan 58
753 24 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag?

Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Artistisk verksamhet (spelningar). Skivbolagsverksamhet. Musikproduktion. Läs mer om Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag

Hammarbygatan 58

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag består av

Bolagsman

Bengt Staffan Ljunggren (42)

Per Anders Ljunggren (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-0746
Firmanamn Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-10-19
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hammarbygatan 58
Postadress 753 24 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-19
Firmanamn registrerat 2007-01-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90010 - Artistisk verksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Artistisk verksamhet (spelningar). Skivbolagsverksamhet. Musikproduktion.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag

Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag registrerades 2007-01-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag är Bengt Staffan Ljunggren och Per Anders Ljunggren.

Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag har organisationsnummer 969724-0746. Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Trummor & Orgel Uppsala Handelsbolag på adress Hammarbygatan 58, 753 24 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Introspection AB och Coego Consulting AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.