Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag

Organisationsnummer

969723-9987

Telefon

08-22 56 66

Adress

Drottninggatan 73 C
111 36 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag?

Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Café och catering. Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag registrerades 2008-01-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag

Drottninggatan 73 C

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Sonya Ceklin Atas (43)

Komplementär

Augin Atas (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-9987
Firmanamn Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-09-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Drottninggatan 73 C
Postadress 111 36 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-01-07
Firmanamn registrerat 2012-01-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Café och catering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag

Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag registrerades 2008-01-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag är Sonya Ceklin Atas och komplementär är Augin Atas.

Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag har organisationsnummer 969723-9987. Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Sthlm Bistro & Cafe Kommanditbolag på telefonnummer 08-22 56 66.

På samma adress finns även följande företag registrerade, YNIIDI Holding AB och Creative Headz 4 AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen