Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Buysmart Scandinavia Kommanditbolag

Organisationsnummer

969723-9748

Telefon

-

Adress

Box 27086
102 51 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Buysmart Scandinavia Kommanditbolag?

Buysmart Scandinavia Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva försäljning av bilar, båtar, konst, ur, smycken och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Buysmart Scandinavia Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Buysmart Scandinavia Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Buysmart Scandinavia Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Tony Larsson Gyllenheim (57)

Komplementär

Buy Group Scandinavia AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Buysmart Scandinavia Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Buysmart Scandinavia Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-9748
Firmanamn Buysmart Scandinavia Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 27086
Postadress 102 51 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-16
Firmanamn registrerat 2007-01-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, båtar, konst, ur, smycken och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Buysmart Scandinavia Kommanditbolag

Buysmart Scandinavia Kommanditbolag registrerades 2007-01-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Buysmart Scandinavia Kommanditbolag är Tony Larsson Gyllenheim och komplementär är Buy Group Scandinavia AB.

Buysmart Scandinavia Kommanditbolag har organisationsnummer 969723-9748. Buysmart Scandinavia Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Buysmart Scandinavia Kommanditbolag på adress Box 27086, 102 51 Stockholm.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 27086
102 51 Stockholm

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Buysmart Scandinavia Kommanditbolag Aktiv
Aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress