Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag

Organisationsnummer

969723-8757

Telefon

08-592 550 45

Adress

c/o Boström
Långgatan 7
193 30 Sigtuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag?

Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med kaffe och te samt espressomaskiner. Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag registrerades 2007-01-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag

Långgatan 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag består av

Bolagsman

Cecilia Boström (45)

Esbjörn Boström (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-8757
Firmanamn Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-04-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Långgatan 7
Postadress 193 30 Sigtuna
Säte Sigtuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-11
Firmanamn registrerat 2007-01-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med kaffe och te samt espressomaskiner.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag

Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag registrerades 2007-01-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag är Anna Cecilia Therese Boström och Paul Robert Esbjörn Boström.

Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag har organisationsnummer 969723-8757. Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag har säte i Sigtuna. Det går bra att ta kontakt med Handelsboden Mocca i Sigtuna Handelsbolag på telefonnummer 08-592 550 45.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Byggnadsfirma J. Kjellander AB, Kjellander Fastighets AB, Kjellander Holding AB och Bostadsrättsföreningen Ödåker 4.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sigtuna.