Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag

Organisationsnummer

969723-8567

Telefon

016-14 30 99

Adress

Västergatan 4
633 44 Eskilstuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag?

Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel med häst, hund, katt tillbehör och foder, ryttar och fritidskläder och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag

Västergatan 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag består av

Komplementär

Eva Forslund (59)

Kommanditdelägare

Forslund, Gun Ingegerd

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-8567
Firmanamn Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-06-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Västergatan 4
Postadress 633 44 Eskilstuna
Säte Eskilstuna, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-11
Firmanamn registrerat 2007-01-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med häst, hund, katt tillbehör och foder, ryttar och fritidskläder och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag

Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag registrerades 2007-01-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag är Gun Ingegerd Forslund och komplementär är Eva Pernilla Forslund.

Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag har organisationsnummer 969723-8567. Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag har säte i Eskilstuna. Det går bra att ta kontakt med Jump in ridsport häst hund katt Kommanditbolag på telefonnummer 016-14 30 99.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Eskilstuna.

Registrerat på adressen

Västergatan 4
633 44 Eskilstuna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress