Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag

Organisationsnummer

969723-8302

Telefon

070-620 20 65

Adress

Dalagatan 56 B
113 24 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag?

Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Lunchrestaurang med catering. Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag registrerades 2007-01-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag

Dalagatan 56 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lars Matthias Olofsson 25-50%
Malin Olofsson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Lars Matthias Olofsson (45)

Komplementär

Malin Olofsson (44)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-8302
Firmanamn Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-11-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Dalagatan 56 B
Postadress 113 24 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-10
Firmanamn registrerat 2007-01-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
56100 - Restaurangverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Lunchrestaurang med catering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag

Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag registrerades 2007-01-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag är Lars Matthias Olofsson och komplementär är Malin Agneta Birgitta Olofsson.

Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag har organisationsnummer 969723-8302. Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Skärbrädan restaurang & catering kommanditbolag på telefonnummer 070-620 20 65.

På samma adress finns även följande företag registrerade, EcMan Data AB och Advokatbyrån Bengt Bråstad AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen