Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag

Organisationsnummer

969723-8021

Telefon

0555-301 38

Adress

Södra Villagatan 38
664 40 Slottsbron

Antal ansvariga

2 st

Vad är MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag?

MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom transportbranschen samt byggbranschen. Läs mer om MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag

Södra Villagatan 38

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag består av

Bolagsman

Mikael Pettersson (53)

Nathalie Pettersson (30)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-8021
Firmanamn MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-04-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södra Villagatan 38
Postadress 664 40 Slottsbron
Säte Grums, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-08
Firmanamn registrerat 2007-01-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom transportbranschen samt byggbranschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag

MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag registrerades 2007-01-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag är Stig Mikael Pettersson och Nathalie Alexandra Madelene Pettersson.

MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag har organisationsnummer 969723-8021. MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag har säte i Grums. Det går bra att ta kontakt med MDs Alltjänst i Slottsbron Handelsbolag på telefonnummer 0555-301 38.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Grums.

Registrerat på adressen

Södra Villagatan 38
664 40 Slottsbron
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: