Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Meter mark Handelsbolag

Organisationsnummer

969723-7726

Telefon

070-541 24 10

Adress

c/o Martin Svensson
Gnejsgatan 19
432 56 Varberg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Meter mark Handelsbolag?

Meter mark Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Exploatera mark, markförmedling, handel med värdepapper. Meter mark Handelsbolag registrerades 2007-01-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Meter mark Handelsbolag

Gnejsgatan 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Meter mark Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Meter mark Handelsbolag består av

Bolagsman

Philip Svensson (23)

Martin Svenssons Livs Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Meter mark Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Meter mark Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-7726
Firmanamn Meter mark Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-04-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gnejsgatan 19
Postadress 432 56 Varberg
Säte Varberg, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-08
Firmanamn registrerat 2007-01-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Exploatera mark, markförmedling, handel med värdepapper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Meter mark Handelsbolag

Meter mark Handelsbolag registrerades 2007-01-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Meter mark Handelsbolag är Martin Svenssons Livs Aktiebolag och Hans Philip Svensson.

Meter mark Handelsbolag har organisationsnummer 969723-7726. Meter mark Handelsbolag har säte i Varberg. Det går bra att ta kontakt med Meter mark Handelsbolag på telefonnummer 070-541 24 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Martin Svenssons Livs Aktiebolag, Doctor2go Gbg AB, Busvard AB, Uttern 8 Bostadsrättsförening, Pelikanen 4 Bostadsrättsförening, Bostadsrättsföreningen Skiffergatan, MODERATA SAMLINGSPARTIET och MODERATA SAML.PARTIET, KOMMUNKRETSEN I VARBERG med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Varberg.