Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Innotesco Group

Organisationsnummer

969723-7635

Telefon

0418-49 10 91

Adress

Regeringsgatan 73
261 36 Landskrona

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Innotesco Group?

Handelsbolaget Innotesco Group är ett handelsbolag vars verksamhet är Verksamhet 1. Vi kommer att sälja hårvårdsprodukter och håraccessoarer under det egna varumärket Redo ya hair. Försäljningen kommer att ske via direkt handeln och vi kommer så fort företaget är registrerat att anmäla oss till Direkt handels föreningen i Malmö. Verksamhet 2. Vi kommer att bedriva porträttfotografering. Där vi istället för att distribuera fotografierna på fotopapper kommer vi att lägga fotografierna på Cd-rom. Kunden får då möjlighet att själva välja utskriftformat. Försäljningen och marknadsföringen kommer att ske på Internet. Läs mer om Handelsbolaget Innotesco Group

Regeringsgatan 73

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Innotesco Group.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Innotesco Group består av

Bolagsman

Kjell Ek (55)

Anna-Lena Ek Mitchell (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Innotesco Group. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Innotesco Group

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-7635
Firmanamn Handelsbolaget Innotesco Group
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-05-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Regeringsgatan 73
Postadress 261 36 Landskrona
Säte Landskrona, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-08
Firmanamn registrerat 2007-01-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamhet 1. Vi kommer att sälja hårvårdsprodukter och håraccessoarer under det egna varumärket Redo ya hair. Försäljningen kommer att ske via direkt handeln och vi kommer så fort företaget är registrerat att anmäla oss till Direkt handels föreningen i Malmö. Verksamhet 2. Vi kommer att bedriva porträttfotografering. Där vi istället för att distribuera fotografierna på fotopapper kommer vi att lägga fotografierna på Cd-rom. Kunden får då möjlighet att själva välja utskriftformat. Försäljningen och marknadsföringen kommer att ske på Internet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Innotesco Group

Handelsbolaget Innotesco Group registrerades 2007-01-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Innotesco Group är Kjell Jörgen Ek och Anna-Lena Kim Ek Mitchell.

Handelsbolaget Innotesco Group har organisationsnummer 969723-7635. Handelsbolaget Innotesco Group har säte i Landskrona. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Innotesco Group på telefonnummer 0418-49 10 91.

På samma adress finns även följande företag registrerat, TS Ekonomi & Trading AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Landskrona.

Registrerat på adressen

Regeringsgatan 73
261 36 Landskrona
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress