Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag

Organisationsnummer

969723-7361

Telefon

-

Adress

Hantverkargatan 16
232 34 Arlöv

Antal ansvariga

2 st

Vad är NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag?

NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag är ett handelsbolag som skal bedriva städ och facilityservices inom fastighet, kontor och industri. Samt callcenter och receptionstjänster. Läs mer om NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag

Hantverkargatan 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag består av

Bolagsman

Grünfeld, Jesper

Eckhardt Grünfeld, Karen

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-7361
Firmanamn NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hantverkargatan 16
Postadress 232 34 Arlöv
Säte Burlöv, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-04
Firmanamn registrerat 2007-01-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skal bedriva städ och facilityservices inom fastighet, kontor och industri. Samt callcenter och receptionstjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag

NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag registrerades 2007-01-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag är och .

NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag har organisationsnummer 969723-7361. NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag har säte i Burlöv. Det går bra att ta kontakt med NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag på adress Hantverkargatan 16, 232 34 Arlöv.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Burlöv.

Registrerat på adressen

Hantverkargatan 16
232 34 Arlöv

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

NCS Nordic Cleaning Services Handelsbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress