Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sights & Scopes & Co Kommanditbolag

Organisationsnummer

969723-7270

Telefon

-

Adress

c/o Gunnar Barkenhammar
Lorensborgsgatan 4 A
217 61 Malmö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sights & Scopes & Co Kommanditbolag?

Sights & Scopes & Co Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Översättning av texter till och från svenska, spanska, katalan, franska och engelska. Utveckling, tillverkning och försäljning av permanentbostäder och fritidshus. Läs mer om Sights & Scopes & Co Kommanditbolag

Lorensborgsgatan 4 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Helge Gunnar Barkenhammar 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sights & Scopes & Co Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Helge Gunnar Barkenhammar (79)

Komplementär

80120037 Europe & Co Ltd

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sights & Scopes & Co Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sights & Scopes & Co Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-7270
Firmanamn Sights & Scopes & Co Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lorensborgsgatan 4 A
Postadress 217 61 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-03
Firmanamn registrerat 2014-05-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Översättning av texter till och från svenska, spanska, katalan, franska och engelska. Utveckling, tillverkning och försäljning av permanentbostäder och fritidshus.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sights & Scopes & Co Kommanditbolag

Sights & Scopes & Co Kommanditbolag registrerades 2007-01-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Sights & Scopes & Co Kommanditbolag är Helge Gunnar Barkenhammar och komplementär är 80120037 Europe & Co Ltd.

Sights & Scopes & Co Kommanditbolag har organisationsnummer 969723-7270. Sights & Scopes & Co Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Sights & Scopes & Co Kommanditbolag på adress Lorensborgsgatan 4 A, 217 61 Malmö.

På samma adress finns även följande företag registrerade, EUROPE & CO LTD, Skandinaviska Dentalteknik AB, ORDENSSÄLLSKAPET BERGHSKA HUSET, Kommanditbolaget Interaims Sweden, Kommanditbolag Steel Structures Scandinavia, SkaneMax Kommanditbolag och Kommanditbolag Steel Structures SkanMax.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

Lorensborgsgatan 4 A
217 61 Malmö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress