Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag

Organisationsnummer

969723-7171

Telefon

070-636 49 16

Adress

c/o Liljeström
Love Almqvists väg 14
112 53 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag?

Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Huvudverksamheten är internationella konsulttjänster i avtalsfrågor till Fortifikationsverket och UD's projektexport sekretariat samt ett antal svenska och internationella företag och utlänska ministerier för lagring av råolja och färdiga produkter, även gas i bergrum under jord. Utbildning internationellt ingår också i uppdragen. Läs mer om Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag

Love Almqvists väg 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag består av

Bolagsman

Hans Liljeström (78)

Monika Myrgren Liljeström (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-7171
Firmanamn Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Love Almqvists väg 14
Postadress 112 53 Stockholm
Säte Nacka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-03
Firmanamn registrerat 2007-01-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-06-21
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-06-21
2021-03-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Huvudverksamheten är internationella konsulttjänster i avtalsfrågor till Fortifikationsverket och UD's projektexport sekretariat samt ett antal svenska och internationella företag och utlänska ministerier för lagring av råolja och färdiga produkter, även gas i bergrum under jord. Utbildning internationellt ingår också i uppdragen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45744828
Besöksadress: Love Almqvists väg 14
Postnummer: 112 53
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 070-636 49 16
Arbetsställenummer: 45744828
SNI-kod: 70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag

Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag registrerades 2007-01-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-06-21 och aktivt i momsregistret sedan 2007-06-21.

Bolagsmän i Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag är Hans Olof Nils Liljeström och Monika Margareta Myrgren Liljeström.

Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag har organisationsnummer 969723-7171. Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag har säte i Nacka. Det går bra att ta kontakt med Lilly Oil Storage Technique Handelsbolag på telefonnummer 070-636 49 16.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Lilly International Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Love Almqvists väg 14
112 53 Stockholm
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: