Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Safety Systems Nordic Kommanditbolag

Organisationsnummer

969723-6819

Telefon

070-852 07 70

Adress

Argongatan 89
703 74 Örebro

Antal ansvariga

2 st

Vad är Safety Systems Nordic Kommanditbolag?

Safety Systems Nordic Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsulting, försäljning och service av personlig skyddsutrustning för professionella användare. Läs mer om Safety Systems Nordic Kommanditbolag

Argongatan 89

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Safety Systems Nordic Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Safety Systems Nordic Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Marie Vidén Eriksson (53)

Komplementär

Johan Eriksson (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Safety Systems Nordic Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Safety Systems Nordic Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-6819
Firmanamn Safety Systems Nordic Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-08-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Argongatan 89
Postadress 703 74 Örebro
Säte Örebro, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-12-28
Firmanamn registrerat 2006-12-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulting, försäljning och service av personlig skyddsutrustning för professionella användare.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Safety Systems Nordic Kommanditbolag

Safety Systems Nordic Kommanditbolag registrerades 2006-12-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Safety Systems Nordic Kommanditbolag är Monica Marie Vidén Eriksson och komplementär är Stig Johan Eriksson.

Safety Systems Nordic Kommanditbolag har organisationsnummer 969723-6819. Safety Systems Nordic Kommanditbolag har säte i Örebro. Det går bra att ta kontakt med Safety Systems Nordic Kommanditbolag på telefonnummer 070-852 07 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Transaero North Europe AB, Nordic Safety Systems AB och Björnidet Holding AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Örebro.