Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

H&H Vetande och Media Handelsbolag

Organisationsnummer

969721-1911

Telefon

-

Adress

Blåvingevägen 43
247 35 Södra Sandby

Antal ansvariga

2 st

Vad är H&H Vetande och Media Handelsbolag?

H&H Vetande och Media Handelsbolag är ett handelsbolag som kommer att bedriva naturvetenskaplig forskning, främst inom kemi, konsultverksamheter inom IT samt journalistisk verksamhet. Läs mer om H&H Vetande och Media Handelsbolag

Blåvingevägen 43

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för H&H Vetande och Media Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i H&H Vetande och Media Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Åke Helgstrand (77)

Magnus Lars Peter Helgstrand (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för H&H Vetande och Media Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om H&H Vetande och Media Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969721-1911
Firmanamn H&H Vetande och Media Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Blåvingevägen 43
Postadress 247 35 Södra Sandby
Säte Lund, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-09-12
Firmanamn registrerat 2006-09-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-14
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget kommer att bedriva naturvetenskaplig forskning, främst inom kemi, konsultverksamheter inom IT samt journalistisk verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om H&H Vetande och Media Handelsbolag

H&H Vetande och Media Handelsbolag registrerades 2006-09-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i H&H Vetande och Media Handelsbolag är Lars Åke Helgstrand och Magnus Lars Peter Helgstrand.

H&H Vetande och Media Handelsbolag har organisationsnummer 969721-1911. H&H Vetande och Media Handelsbolag har säte i Lund. Det går bra att ta kontakt med H&H Vetande och Media Handelsbolag på adress Blåvingevägen 43, 247 35 Södra Sandby.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Sloky systems AB och MH Utvecklingskonsult.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lund.

Registrerat på adressen