Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag

Organisationsnummer

969716-0530

Telefon

031-761 20 35

Adress

c/o Roine Tingqvist
Ed Dalen 2
458 93 Färgelanda

Antal ansvariga

2 st

Vad är Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag?

Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsulttjänster inom fastighetsbranchen samt fastighetsservice. Ägande och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag

Ed Dalen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag består av

Komplementär

Bo Roine Stefan Tingqvist (62)

Kommanditdelägare

Projektstyrning Framåt i Väst Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969716-0530
Firmanamn Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-11-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ed Dalen 2
Postadress 458 93 Färgelanda
Säte Färgelanda, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-01-03
Firmanamn registrerat 2006-01-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-16
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulttjänster inom fastighetsbranchen samt fastighetsservice. Ägande och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag

Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag registrerades 2006-01-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag är Projektstyrning Framåt i Väst Kommanditbolag och komplementär är Bo Roine Stefan Tingqvist.

Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag har organisationsnummer 969716-0530. Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag har säte i Färgelanda. Det går bra att ta kontakt med Oscarleden Fastighetsförvaltning Kommanditbolag på telefonnummer 031-761 20 35.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Markexploatörerna i Göteborg Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Färgelanda kommun.

Registrerat på adressen