Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RE Förvaltning Handelsbolag

Organisationsnummer

969705-6639

Telefon

018-14 51 10

Adress

Kungsgatan 30 C
753 21 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är RE Förvaltning Handelsbolag?

RE Förvaltning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Uthyrning av lokaler, kontorsutrustning, administrativa tjänster och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om RE Förvaltning Handelsbolag

Kungsgatan 30 C

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RE Förvaltning Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RE Förvaltning Handelsbolag består av

Bolagsman

Agneta Kristina Ahlgren Johansson (71)

Anette Lindström (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RE Förvaltning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RE Förvaltning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969705-6639
Firmanamn RE Förvaltning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-12-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsgatan 30 C
Postadress 753 21 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2004-10-28
Firmanamn registrerat 2004-10-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-06-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Uthyrning av lokaler, kontorsutrustning, administrativa tjänster och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RE Förvaltning Handelsbolag

RE Förvaltning Handelsbolag registrerades 2004-10-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i RE Förvaltning Handelsbolag är Agneta Kristina Ahlgren Johansson och Anette Vivi-Ann Lindström.

RE Förvaltning Handelsbolag har organisationsnummer 969705-6639. RE Förvaltning Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med RE Förvaltning Handelsbolag på telefonnummer 018-14 51 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, AVL Redovisning AB, AVL Revision AB, 3H Accounting & Consulting AB, Redikum Ekonomi AB, Ulf Tillström Konsult AB, Non ToxidWash Nordic AB, CTRL ProHöra Sverige Aktiebolag och 81st N Aktiebolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.