Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag

Organisationsnummer

969669-5718

Telefon

08-446 74 72

Adress

Tumstocksvägen 1
187 66 Täby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag?

Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Redovisningskonsultation. Handel med värdepapper. Återförsäljning av datatjänster och dataprodukter. Läs mer om Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag

Tumstocksvägen 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag består av

Bolagsman

Ekonomikonsulterna Roslagen AB

Ekonomikonsulterna i Täby AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969669-5718
Firmanamn Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-01-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tumstocksvägen 1
Postadress 187 66 Täby
Säte Täby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2000-05-30
Firmanamn registrerat 2002-11-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Redovisningskonsultation. Handel med värdepapper. Återförsäljning av datatjänster och dataprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag

Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag registrerades 2000-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag är Ekonomikonsulterna Roslagen AB och Ekonomikonsulterna i Täby AB.

Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag har organisationsnummer 969669-5718. Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag har säte i Täby. Det går bra att ta kontakt med Ekonomikonsulterna Hjärtfalk Berg Handelsbolag på telefonnummer 08-446 74 72.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Möllberg & Co AB, Genius Invest Aktiebolag, Cirro AB, Uniprice AB, Tradingbox AB, Ekonomikonsulterna Revision i Sthlm AB, Munins Road AB och Ekonomikonsulterna Roslagen AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Täby.