Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag

Organisationsnummer

969647-7760

Telefon

070-768 68 69

Adress

Kvarnbo
752 63 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag?

Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Redovisning, bokföring och ekonomisk konsultation. Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag registrerades 1998-02-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag

Kvarnbo

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag består av

Bolagsman

Olof Isaksson (72)

Birgitta Isaksson (71)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969647-7760
Firmanamn Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-09-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kvarnbo
Postadress 752 63 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1998-02-11
Firmanamn registrerat 1998-02-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2003-08-14
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Redovisning, bokföring och ekonomisk konsultation.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag

Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag registrerades 1998-02-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2003-08-14, men är inte aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag är Stig Olof Gerhard Isaksson och Birgitta Helena Isaksson.

Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag har organisationsnummer 969647-7760. Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Cinclus Ekonomistyrning Handelsbolag på telefonnummer 070-768 68 69.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SWEHAB-Gruppen Förvaltnings AB, Föräldraföreningen Nyponet ekonomisk förening och Target Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.