Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tummenupp Handelsbolag

Organisationsnummer

969633-9531

Telefon

-

Adress

c/o Mats Sjöquist, Landahl Öhman Adv.byrå
Box 5209
102 45 STOCKHOLM

Antal ansvariga

3 st

Vad är Tummenupp Handelsbolag?

Tummenupp Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom utbildning, skola och läromedel. Tummenupp Handelsbolag registrerades 1997-01-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Tummenupp Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Tummenupp Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tummenupp Handelsbolag består av

Bolagsman

Ernst Anders Littmann (70)

Catarina Persson (69)

Likvidator

Mats Sjöquist (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tummenupp Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tummenupp Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969633-9531
Firmanamn Tummenupp Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation beslutad 2004-05-19
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 5209
Postadress 102 45 STOCKHOLM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1997-01-03
Firmanamn registrerat 1997-01-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom utbildning, skola och läromedel.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tummenupp Handelsbolag

Tummenupp Handelsbolag registrerades 1997-01-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Tummenupp Handelsbolag är Ernst Anders Littmann och Catarina Amanda Persson.

Tummenupp Handelsbolag har organisationsnummer 969633-9531. Tummenupp Handelsbolag. Det går bra att ta kontakt med Tummenupp Handelsbolag på adress Box 5209, 102 45 STOCKHOLM.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Cedern Aktiebolag, LEAN INVEST Aktiebolag, Svenska Byggföretag Stockholmsbyggarna Ekonomisk förening och Landahl Advokatbyrå Stockholm Kommanditbolag.

Registrerat på adressen

Box 5209
102 45 STOCKHOLM
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress