Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916620-5683

Telefon

08-650 26 37

Adress

c/o Leif Gerenstein
Grubbensringen 7
112 69 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG?

GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är FRISÖRVERKSAMHET. GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG registrerades 1963-01-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG

Grubbensringen 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Leif Gerenstein 50-75%
René Margareta Gerenstein 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Leif Gerenstein (76)

René Margareta Gerenstein (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916620-5683
Firmanamn GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-09-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Grubbensringen 7
Postadress 112 69 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1963-01-26
Firmanamn registrerat 1963-01-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96021 - Hårvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FRISÖRVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG

GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG registrerades 1963-01-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG är Leif Gerenstein och René Margareta Gerenstein.

GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916620-5683. GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med GERENSTEINS HERR- OCH DAMFRISERING HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-650 26 37.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Litteraturpedagogik i Stockholm AB och Lennart Jarnhammar Bok & Design Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.