Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SWEDIX HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916617-1497

Telefon

08-767 20 61

Adress

Kronstigen 6
181 47 Lidingö

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är SWEDIX HANDELSBOLAG?

SWEDIX HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Inköp och försäljning av produkter inom databranschen och därmed förenlig konsultverksamhet, teknisk konsultverksamhet samt import och export av hälso- och fritidsartiklar. Bok utgivning (tryckta eller elektroniska, förlagsverksamhet, även kartor och talböcker). Läs mer om SWEDIX HANDELSBOLAG

Varifrån kommer informationen om SWEDIX HANDELSBOLAG?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Kronstigen 6

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SWEDIX HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i SWEDIX HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Brij Bhushan Nigam (91)

Ravi Nigam (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SWEDIX HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

SWEDIX HANDELSBOLAG ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om SWEDIX HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916617-1497
Firmanamn SWEDIX HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-03-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kronstigen 6
Postadress 181 47 Lidingö
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-10-15
Firmanamn registrerat 1987-10-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE916617149701
2023-03-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
58110 - Bokutgivning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Inköp och försäljning av produkter inom databranschen och därmed förenlig konsultverksamhet, teknisk konsultverksamhet samt import och export av hälso- och fritidsartiklar. Bok utgivning (tryckta eller elektroniska, förlagsverksamhet, även kartor och talböcker).
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SWEDIX HANDELSBOLAG

SWEDIX HANDELSBOLAG registrerades 1987-10-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i SWEDIX HANDELSBOLAG är Brij Bhushan Nigam och Ravi Peter Nigam.

SWEDIX HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916617-1497. SWEDIX HANDELSBOLAG har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med SWEDIX HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-767 20 61.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Kronstigen 6
181 47 Lidingö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress