Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916610-0587

Telefon

-

Adress

Sankt Eriksg 93
113 32 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG?

HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är KONSULTVERKSAMHET, LEASING OCH HANDEL INOM MARIN- OCH DATABRANSCHERNA, FÖRVALTNING AV VÄRDEPAPPER SAMT DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET. Läs mer om HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG

Sankt Eriksg 93

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Hans Göran Bertil Nilsson (72)

Styrelsen i HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Hans Göran Bertil Nilsson (72)

Komplementär

Johansson, Hans Olov

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916610-0587
Firmanamn HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sankt Eriksg 93
Postadress 113 32 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1986-04-14
Firmanamn registrerat 1986-04-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KONSULTVERKSAMHET, LEASING OCH HANDEL INOM MARIN- OCH DATABRANSCHERNA, FÖRVALTNING AV VÄRDEPAPPER SAMT DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johansson, Hans Olov

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG

HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG registrerades 1986-04-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG är Hans Göran Bertil Nilsson och komplementär är Hans Olov Johansson.

HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916610-0587. HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG på adress Sankt Eriksg 93, 113 32 Stockholm.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Sankt Eriksg 93
113 32 Stockholm

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

HANS OLOV JOHANSSON KOMMANDITBOLAG Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress