Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice

Organisationsnummer

916429-0125

Telefon

0457-703 78

Adress

Ekenäsvägen 52
372 73 Ronneby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice?

Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av båtmotorer samt reparationer av båt- och biltmotorer. Läs mer om Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice

Ekenäsvägen 52

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Ann-Christin Emanuelsson 25-50%
Lars Ingemar Emanuelsson 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice består av

Bolagsman

Ann-Christin Emanuelsson (76)

Emanuelsson, Lars Ingemar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-0125
Firmanamn Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-05-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ekenäsvägen 52
Postadress 372 73 Ronneby
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-10-04
Firmanamn registrerat 1984-10-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av båtmotorer samt reparationer av båt- och biltmotorer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice

Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice registrerades 1984-10-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice är och Ingeborg Ann-Christin Emanuelsson.

Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice har organisationsnummer 916429-0125. Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice har säte i Ronneby. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Ekenäs Marin- & Motorservice på telefonnummer 0457-703 78.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ronneby Outlet AB, Knikedick AB, Ronneby Outletcenter AB och LIVE LINUS STIFTELSEN.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ronneby.