Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.

Organisationsnummer

916428-9085

Telefon

-

Adress

Farabolsv 61
290 60 Kyrkhult

Antal ansvariga

3 st

Vad är Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.?

Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A. är ett handelsbolag vars verksamhet är Formgjutning och tillverkning av keraminfigurer samt handel med keraminprodukter. Läs mer om Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.

Farabolsv 61

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A. består av

Bolagsman

Tibor Fahor (61)

Jan Persson (58)

Agne Persson (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916428-9085
Firmanamn Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-08-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Farabolsv 61
Postadress 290 60 Kyrkhult
Säte Olofström, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-04-13
Firmanamn registrerat 1984-04-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-09
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Formgjutning och tillverkning av keraminfigurer samt handel med keraminprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A.

Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A. registrerades 1984-04-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A. har organisationsnummer 916428-9085. Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A. har säte i Olofström. Det går bra att ta kontakt med Olofströms-Keramin Handelsbolag J.T.A. på adress Farabolsv 61, 290 60 Kyrkhult.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Farabolsv 61
290 60 Kyrkhult
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress