Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916428-6305

Telefon

0455-930 67

Adress

Ledja
373 38 Holmsjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG?

JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är Internationell förmedling och försäljning av stugor och lägenheter, försäljning av produkter från färgfabrik samt grossistförsäljning av Alldü Allroundmassa, försäkrings- ombud och skrivbyrå. Skriftlig prokura. Läs mer om JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG

Ledja

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Olsson, Sven Göran Alrik

Styrelsen i JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG består av

Komplementär

Lars Seved Yngve Johansson (73)

Kommanditdelägare

Olsson, Sven Göran Alrik

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916428-6305
Firmanamn JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-06-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ledja
Postadress 373 38 Holmsjö
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-04-19
Firmanamn registrerat 1983-04-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Internationell förmedling och försäljning av stugor och lägenheter, försäljning av produkter från färgfabrik samt grossistförsäljning av Alldü Allroundmassa, försäkrings- ombud och skrivbyrå. Skriftlig prokura.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG

JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG registrerades 1983-04-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG är Sven Göran Alrik Olsson och komplementär är Lars Seved Yngve Johansson.

JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916428-6305. JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med JO/GY FÖRSÄLJNING KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 0455-930 67.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bengt i Bidalite Aktiebolag och RABBE SAMFÄLLIGHETSFÖRENING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlskrona kommun.

Registrerat på adressen