Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag

Organisationsnummer

916428-3567

Telefon

0457-164 58

Adress

Vitsippevägen 9
372 38 Ronneby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag?

Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Reparation av bil och båtar. Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag registrerades 1982-01-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag

Vitsippevägen 9 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Rut Eriksson (90)

Komplementär

Christer Eriksson (71)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916428-3567
Firmanamn Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-10-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vitsippevägen 9
Postadress 372 38 Ronneby
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1982-01-28
Firmanamn registrerat 2000-08-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Reparation av bil och båtar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag

Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag registrerades 1982-01-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag är Rut Margit Eriksson och komplementär är Eric Christer Lennart Eriksson.

Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag har organisationsnummer 916428-3567. Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag har säte i Ronneby. Det går bra att ta kontakt med Bil & Marin Ronneby Hamn Kommanditbolag på telefonnummer 0457-164 58.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ronneby.

Registrerat på adressen

Vitsippevägen 9
372 38 Ronneby
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: