Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering

Organisationsnummer

916428-0415

Telefon

0456-64 60 00

Adress

Industrivägen 1
294 39 Sölvesborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering?

Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering är ett handelsbolag vars verksamhet är Målning och blästring av järnkonstruktioner. Läs mer om Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering

Industrivägen 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering består av

Bolagsman

Jouko Juhani Virtanen (70)

Marko Virtanen (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916428-0415
Firmanamn Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-08-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Industrivägen 1
Postadress 294 39 Sölvesborg
Säte Sölvesborg, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-12-01
Firmanamn registrerat 1986-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43341 - Måleriarbeten
25610 - Beläggning och överdragning av metall
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Målning och blästring av järnkonstruktioner.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Virtanen, Jouko Juhani

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering

Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering registrerades 1980-12-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering är Jouko Juhani Virtanen och Marko Juhani Mattias Virtanen.

Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering har organisationsnummer 916428-0415. Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering har säte i Sölvesborg. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Mjällby Fabriks- & Miljö- sanering på telefonnummer 0456-64 60 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sölvesborg.

Registrerat på adressen

Industrivägen 1
294 39 Sölvesborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress