Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag

Organisationsnummer

916427-9870

Telefon

0454-32 18 01

Adress

Lärkdalsvägen 16
293 72 Jämshög

Antal ansvariga

2 st

Vad är Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag?

Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fastighetsförvaltning. Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag registrerades 1980-09-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag

Lärkdalsvägen 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Lisbet Gällentoft (66)

Komplementär

Per Erik Gällentoft (71)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-9870
Firmanamn Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-03-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lärkdalsvägen 16
Postadress 293 72 Jämshög
Säte Olofström, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-09-08
Firmanamn registrerat 1980-09-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-13
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag

Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag registrerades 1980-09-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag är Lisbet Ann-Kristin Gällentoft och komplementär är Nils Per Erik Gällentoft.

Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag har organisationsnummer 916427-9870. Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag har säte i Olofström. Det går bra att ta kontakt med Per-Erik Gällentoft & Co Kommanditbolag på telefonnummer 0454-32 18 01.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Olofströms kommun.

Registrerat på adressen

Lärkdalsvägen 16
293 72 Jämshög
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: