Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp

Organisationsnummer

916427-9672

Telefon

0454-32 17 58

Adress

Pl. 38 A
374 02 Asarum

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp?

Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp är ett handelsbolag vars verksamhet är Uthyrning av lagerlokaler. Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp registrerades 1980-08-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp

Pl. 38 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp består av

Bolagsman

Gunnar Jönsson (82)

Hallberg, Sol-Britt Louise

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-9672
Firmanamn Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-07-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Pl. 38 A
Postadress 374 02 Asarum
Säte Karlshamn, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-08-22
Firmanamn registrerat 1980-08-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Uthyrning av lagerlokaler.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp

Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp registrerades 1980-08-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp är Sol-Britt Louise Hallberg och Nils Gunnar Jönsson.

Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp har organisationsnummer 916427-9672. Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp har säte i Karlshamn. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Gunnar Jönsson Torarp på telefonnummer 0454-32 17 58.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Pl. 38 A
374 02 Asarum
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress