Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag

Organisationsnummer

916427-7585

Telefon

-

Adress

Nedre Brogatan 12
293 00 OLOFSTRÖM

Antal ansvariga

2 st

Vad är Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag?

Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Kemtvätt. Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag registrerades 1989-02-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag

Nedre Brogatan 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Veronica Alsterberg (53)

Komplementär

Jönsson, Bo Arne Christer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-7585
Firmanamn Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs inledd 1991-01-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nedre Brogatan 12
Postadress 293 00 OLOFSTRÖM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1989-02-02
Firmanamn registrerat 1989-02-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-04-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Kemtvätt.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av komplementären.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag

Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag registrerades 1989-02-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag är Gunilla Veronica Alsterberg och komplementär är .

Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag har organisationsnummer 916427-7585. Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag. Det går bra att ta kontakt med Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag på adress Nedre Brogatan 12, 293 00 OLOFSTRÖM.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Nedre Brogatan 12
293 00 OLOFSTRÖM

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Olofströms Kemtvätt Kommanditbolag Konkurs
Konkurs
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress