Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co

Organisationsnummer

916427-2909

Telefon

0455-126 97

Adress

Bofinksvägen 8
371 45 Karlskrona

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co?

Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co är ett kommanditbolag vars verksamhet är Taxirörelse. Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co registrerades 2006-02-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co

Bofinksvägen 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Tonny Svensson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co består av

Kommanditdelägare

Sven Valdemar Svensson (91)

Komplementär

Tonny Svensson (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-2909
Firmanamn Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-05-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bofinksvägen 8
Postadress 371 45 Karlskrona
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-02-23
Firmanamn registrerat 2006-02-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Taxirörelse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co

Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co registrerades 2006-02-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co är Sven Valdemar Svensson och komplementär är Sven Tonny Christer Svensson.

Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co har organisationsnummer 916427-2909. Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Holmsjö Taxi, Tonny Svensson & Co på telefonnummer 0455-126 97.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlskrona.

Registrerat på adressen

Bofinksvägen 8
371 45 Karlskrona
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: