Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag

Organisationsnummer

916427-2701

Telefon

0456-610 35

Adress

Ysane 2256
294 00 Sölvesborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag?

Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Kycklinguppfödning samt handel med spannmål. Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag registrerades 1971-11-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag

Ysane 2256

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Gunilla Emanuelsson (51)

Komplementär

Bengt Ingmar Emanuelsson (80)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916427-2701
Firmanamn Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-12-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ysane 2256
Postadress 294 00 Sölvesborg
Säte Sölvesborg, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1971-11-30
Firmanamn registrerat 2015-12-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Kycklinguppfödning samt handel med spannmål.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag

Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag registrerades 1971-11-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag är Gunilla Susanna Emanuelsson och komplementär är Bengt Ingmar Emanuelsson.

Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag har organisationsnummer 916427-2701. Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag har säte i Sölvesborg. Det går bra att ta kontakt med Bengt Emanuelsson & Co Kommanditbolag på telefonnummer 0456-610 35.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Ysane 2256
294 00 Sölvesborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress