Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag

Organisationsnummer

916425-5508

Telefon

0498-21 13 67

Adress

Ryska gränd 2 A
621 56 Visby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag?

Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Producentvaruförsäljning inom komfortsektorn samt produktion av tjänster inom kultursektorn jämte förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag

Ryska gränd 2 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Inger Karolina Gottfridsson (83)

Komplementär

Curt Bertil Gottfridsson (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916425-5508
Firmanamn Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-08-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ryska gränd 2 A
Postadress 621 56 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1992-12-29
Firmanamn registrerat 1992-12-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90030 - Litterärt och konstnärligt skapande
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Producentvaruförsäljning inom komfortsektorn samt produktion av tjänster inom kultursektorn jämte förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag

Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag registrerades 1992-12-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag är Inger Karolina Gottfridsson och komplementär är Curt Bertil Gottfridsson.

Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag har organisationsnummer 916425-5508. Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Gottfridsson Gottfridsson Gottfridsson & Gottfridsson Art Kommanditbolag på telefonnummer 0498-21 13 67.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Ryska gränd 2 A
621 56 Visby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: