Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hultgren & Gahm Handelsbolag

Organisationsnummer

916425-5102

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

070-541 81 57

Adress

Blåsippsvägen 1
621 50 Visby

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Hultgren & Gahm Handelsbolag?

Hultgren & Gahm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet riktat mot småföretag inom företagsekonomi, affärsutveckling, marknadsföring och systemering av IT-stöd. Företagsservice till småföretag genom att erbjuda tjänster på internet omfattande rådgivning, marknadsföring, näringslivsinformation och publicering av näringslivsnyheter. Utgivare av perodisk tidskrift samt elektronisk databos (websajt) med inriktning på småföretag. Läs mer om Hultgren & Gahm Handelsbolag

Varifrån kommer informationen om Hultgren & Gahm Handelsbolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Blåsippsvägen 1

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 7022)

Här kan du se bolag som liknar Hultgren & Gahm Handelsbolag. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 7022 - Konsultverksamhet avseende företags organisation), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av Hultgren & Gahm Handelsbolag.

SNI 7022 - Konsultverksamhet avseende företags organisation

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hultgren & Gahm Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hultgren & Gahm Handelsbolag består av

Bolagsman

Eva Gahm (58) Kolla lön direkt

Gahm, Lars Arne Ulf

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hultgren & Gahm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Hultgren & Gahm Handelsbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Hultgren & Gahm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916425-5102
Firmanamn Hultgren & Gahm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2022-11-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Blåsippsvägen 1
Postadress 621 50 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1992-07-23
Firmanamn registrerat 1999-12-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE916425510201
2024-02-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet riktat mot småföretag inom företagsekonomi, affärsutveckling, marknadsföring och systemering av IT-stöd. Företagsservice till småföretag genom att erbjuda tjänster på internet omfattande rådgivning, marknadsföring, näringslivsinformation och publicering av näringslivsnyheter. Utgivare av perodisk tidskrift samt elektronisk databos (websajt) med inriktning på småföretag.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hultgren & Gahm Handelsbolag

Hultgren & Gahm Handelsbolag registrerades 1992-07-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Hultgren & Gahm Handelsbolag är och Eva Karin Gahm.

Hultgren & Gahm Handelsbolag har organisationsnummer 916425-5102. Hultgren & Gahm Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Hultgren & Gahm Handelsbolag på telefonnummer 070-541 81 57.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Blåsippsvägen 1
621 50 Visby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress