Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Frandam Stable Handelsbolag

Organisationsnummer

916425-4246

Telefon

0498-27 74 62

Adress

Nyckelby 45
761 72 Norrtälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är Frandam Stable Handelsbolag?

Frandam Stable Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Hästuppfödning. Fastighetsservice. Frandam Stable Handelsbolag registrerades 1989-12-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Frandam Stable Handelsbolag

Nyckelby 45

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Frandam Stable Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Frandam Stable Handelsbolag består av

Bolagsman

Ann Karlsson Blomgren (69)

Johnny Karlsson (67)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Frandam Stable Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Frandam Stable Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916425-4246
Firmanamn Frandam Stable Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-09-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nyckelby 45
Postadress 761 72 Norrtälje
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1989-12-07
Firmanamn registrerat 2016-06-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hästuppfödning. Fastighetsservice.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Frandam Stable Handelsbolag

Frandam Stable Handelsbolag registrerades 1989-12-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Frandam Stable Handelsbolag är Ann Christina Karlsson Blomgren och Johnny Valentin Karlsson.

Frandam Stable Handelsbolag har organisationsnummer 916425-4246. Frandam Stable Handelsbolag har säte i Norrtälje. Det går bra att ta kontakt med Frandam Stable Handelsbolag på telefonnummer 0498-27 74 62.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ateljé Cecilia Skogh, Ateljé Skogh och STALL 43 Ideell förening med firma STALL 43.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrtälje.

Registrerat på adressen