Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag

Organisationsnummer

916425-4139

Telefon

-

Adress

Alveskogs Eke
620 11 Havdhem

Antal ansvariga

3 st

Vad är Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag?

Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Redovisning och därmed förenlig verksamhet. Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag registrerades 1991-08-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag

Alveskogs Eke

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Eriksson, Sonja Mandis Elisabet

Styrelsen i Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag består av

Komplementär

Gunhild Maria Elisabeth Ericson (63)

Kommanditdelägare

Eriksson, Hans Fredrik

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916425-4139
Firmanamn Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-12-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Alveskogs Eke
Postadress 620 11 Havdhem
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1991-08-16
Firmanamn registrerat 1991-08-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Redovisning och därmed förenlig verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Ericson, Gunhild Maria Elisabeth

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag

Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag registrerades 1991-08-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag är Hans Fredrik Eriksson och komplementär är Gunhild Maria Elisabeth Ericson.

Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag har organisationsnummer 916425-4139. Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Alveskogs Affärsbyrå Kommanditbolag på adress Alveskogs Eke, 620 11 Havdhem.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Maria Ericson & Co Kommanditbolag.

Registrerat på adressen