Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag

Organisationsnummer

916424-8743

Telefon

-

Adress

Ekeby Stenstugårds 107
621 70 Visby

Antal ansvariga

4 st

Vad är Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag?

Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Odling och handel med grönsaker. Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag registrerades 1986-12-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag

Ekeby Stenstugårds 107

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag består av

Bolagsman

Arne Karl Gunnar Pettersson (86)

Ingrid Evelina Pettersson (80)

Christer Liljegren (64)

Christian Eldnor (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-8743
Firmanamn Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-02-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ekeby Stenstugårds 107
Postadress 621 70 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1986-12-01
Firmanamn registrerat 1986-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Odling och handel med grönsaker
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag

Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag registrerades 1986-12-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag har organisationsnummer 916424-8743. Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Stenstugårds Grönsaker Handelsbolag på adress Ekeby Stenstugårds 107, 621 70 Visby.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Sunkans Bil AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Ekeby Stenstugårds 107
621 70 Visby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: