Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Restaurang Köpmannen II Handelsbolag

Organisationsnummer

916424-8693

Telefon

0498-27 18 51

Adress

Box 1023
621 21 Visby

Antal ansvariga

3 st

Vad är Restaurang Köpmannen II Handelsbolag?

Restaurang Köpmannen II Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Restaurangrörelse. Restaurang Köpmannen II Handelsbolag registrerades 1986-06-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Restaurang Köpmannen II Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Restaurang Köpmannen II Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Restaurang Köpmannen II Handelsbolag består av

Bolagsman

Fehmi Varli (68)

Tiglat Morad (66)

Adver Varli (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Restaurang Köpmannen II Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Restaurang Köpmannen II Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-8693
Firmanamn Restaurang Köpmannen II Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-08-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1023
Postadress 621 21 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1986-06-04
Firmanamn registrerat 2003-12-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurangrörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Restaurang Köpmannen II Handelsbolag

Restaurang Köpmannen II Handelsbolag registrerades 1986-06-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Restaurang Köpmannen II Handelsbolag har organisationsnummer 916424-8693. Restaurang Köpmannen II Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Restaurang Köpmannen II Handelsbolag på telefonnummer 0498-27 18 51.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Byggnadshyttan Kalk & Bygg AB, Byggnadshyttan Sverige Aktiebolag och Bostadsrättsföreningen Systemet nr 1 i Visby.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.