Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916424-8123

Telefon

-

Adress

c/o Anja Ström
Byrumsgatan 25
621 58 VISBY

Antal ansvariga

2 st

Vad är CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG?

CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är Caférörelse. CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG registrerades 1985-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG

Byrumsgatan 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Marcus Ström (49)

Komplementär

Anja Lehtovaara Ström (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-8123
Firmanamn CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Likvidation fortsätter 2008-03-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Byrumsgatan 25
Postadress 621 58 VISBY
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-02-26
Firmanamn registrerat 1985-02-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-04-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Caférörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG

CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG registrerades 1985-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG är Lars Marcus Johan Ström och komplementär är Anja Orvokki Lehtovaara Ström.

CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916424-8123. CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG. Det går bra att ta kontakt med CAFÖ BJÖRKSTUGAN KOMMANDITBOLAG på adress Byrumsgatan 25, 621 58 VISBY.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Byrumsgatan 25
621 58 VISBY
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress