Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Visbyrestaurang Kommanditbolag

Organisationsnummer

916424-7331

Telefon

070-558 14 56

Adress

Domarstigen 54
151 52 Södertälje

Antal ansvariga

3 st

Vad är Visbyrestaurang Kommanditbolag?

Visbyrestaurang Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Restaurang. Visbyrestaurang Kommanditbolag registrerades 1985-03-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Visbyrestaurang Kommanditbolag

Domarstigen 54

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Visbyrestaurang Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Visbyrestaurang Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Edvert Varli (57)

Gazali Varli (57)

Komplementär

SEVE Investment AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Visbyrestaurang Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Visbyrestaurang Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-7331
Firmanamn Visbyrestaurang Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-05-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Domarstigen 54
Postadress 151 52 Södertälje
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-03-25
Firmanamn registrerat 1994-02-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurang
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Visbyrestaurang Kommanditbolag

Visbyrestaurang Kommanditbolag registrerades 1985-03-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Visbyrestaurang Kommanditbolag är Edvert Varli och komplementär är SEVE Investment AB.

Visbyrestaurang Kommanditbolag har organisationsnummer 916424-7331. Visbyrestaurang Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Visbyrestaurang Kommanditbolag på telefonnummer 070-558 14 56.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Green Gard'n Restaurang & Cafe' AB, SEVE Investment AB, SEVE Investment Bygg AB och GPNS Invest AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Södertälje kommun.