Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Workout Kommanditbolag

Organisationsnummer

916424-6895

Telefon

-

Adress

c/o Paulina Bylén
Vikingagatan 25
113 42 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Workout Kommanditbolag?

Workout Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Hälso och friskvård samt därmed förenlig verksamhet. Workout Kommanditbolag registrerades 1984-07-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Workout Kommanditbolag

Vikingagatan 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Workout Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Workout Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Yvonne Lin (64)

Komplementär

Paulina Bylén (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Workout Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Workout Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-6895
Firmanamn Workout Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vikingagatan 25
Postadress 113 42 Stockholm
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-07-06
Firmanamn registrerat 1984-07-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hälso och friskvård samt därmed förenlig verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Bylén, Paulina Cecilia Alexandra

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Workout Kommanditbolag

Workout Kommanditbolag registrerades 1984-07-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Workout Kommanditbolag är Yvonne Elisabeth Lin och komplementär är Paulina Cecilia Alexandra Bylén.

Workout Kommanditbolag har organisationsnummer 916424-6895. Workout Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Workout Kommanditbolag på adress Vikingagatan 25, 113 42 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, IT Konsulterna Norden AB, Tommy Hellsten Consulting AB, IoT IT Stockholm AB och Bostadsrättsföreningen Urnan 25.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.