Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag

Organisationsnummer

916424-6648

Telefon

0498-29 70 00

Adress

Spireavägen 14
622 66 Gotlands Tofta

Antal ansvariga

3 st

Vad är Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag?

Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Camping, stug- och rumsuthyrning, skola- och kursverksamhet, uthyrning och försäljning av sportartiklar, kiosk- och affärsrörelse, restaurang, resebyrå- och tävlingsverksamhet. Läs mer om Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag

Spireavägen 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag består av

Bolagsman

Björn Artur Ewald (74)

Monika Gunilla Göransson Ewald (72)

Göran Olof Göransson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-6648
Firmanamn Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-08-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Spireavägen 14
Postadress 622 66 Gotlands Tofta
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-04-03
Firmanamn registrerat 1984-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47242 - Specialiserad butikshandel med konfektyrer
47641 - Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar
55202 - Stugbyverksamhet m.m.
93199 - Övrig sportverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Camping, stug- och rumsuthyrning, skola- och kursverksamhet, uthyrning och försäljning av sportartiklar, kiosk- och affärsrörelse, restaurang, resebyrå- och tävlingsverksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag

Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag registrerades 1984-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag har organisationsnummer 916424-6648. Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Gotlands Windsurfing Center Handelsbolag på telefonnummer 0498-29 70 00.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Tofta Hideaway AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Spireavägen 14
622 66 Gotlands Tofta
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress