Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag

Organisationsnummer

916424-3041

Telefon

0498-49 80 30

Adress

Vamlingbo Austre 980
623 31 Burgsvik

Antal ansvariga

3 st

Vad är Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag?

Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Hotell- och pensionatrörelse. Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag registrerades 1949-03-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag

Vamlingbo Austre 980

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag består av

Bolagsman

Carl Hugo Hansén (72)

Eva Hansén (70)

Olivia Hansén (30)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916424-3041
Firmanamn Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-03-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vamlingbo Austre 980
Postadress 623 31 Burgsvik
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1949-03-30
Firmanamn registrerat 1949-03-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hotell- och pensionatrörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag

Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag registrerades 1949-03-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag har organisationsnummer 916424-3041. Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Hotell-Pensionat Holmhällar, Hansén & Co Handelsbolag på telefonnummer 0498-49 80 30.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Hotell & Pensionat Holmhällar AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Vamlingbo Austre 980
623 31 Burgsvik